All is well in my world

g078

Läser en bok som stod länge i min bokhylla. Tyckte liksom titeln var lite för mycket: ”You can heal your life” skriven av Louis Hay. Min ångest tyckte inte om att höra såna titlar då. Så den blev stående. Men tillstånd förändras ju och slutligen blev boken befriad från hyllan. Nu har jag den med på resan.

”You can heal your life” är ursprungligen skriven 1984 men sedan dess tryckt i massor av upplagor. För många är den en klassiker. Vet inte om den innehåller så mycket nytt egentligen (för dom som läser den här typen av böcker om livsutveckling eller vad man ska kalla det), men tonen tilltalar mig och jag märker att jag fogar in en hel del av Louis Hays tankar och förhållningssätt i mitt eget liv. Läs den gärna. Här är ett utdrag:

”There is no beginning and no end, only a constant cycling and recycling of substance and experiences. Life is never stuck or stale, for each moment is ever new and fresh. I am one with the very Power that created me, and this power has given me the power to create my own circumstances. I rejoice in the knowledge that I have the power of my own mind to use in any way I choose. Every moment of life is a new beginning point as we move from the old. This moment is a new point of beginning for me right here and now. All is well in my world.”<-->